In juni 2008 kreeg onze dochter dan ons Hanneke, die direct een heel speciaal plaatske kreeg bijons.  Hanneke is ons schatje,  super lief, lacht altijd heel vriendelijk en is ongelooflijk verstandig. We zijn van dag 1 verknocht geraakt aan haar. Natuurlijk is ze rotverwend en eigenlijk beseft ze dit wel, want ruzie krijgt ze zelden. Als Hanne 14 mnd oud was zijn we voor de eerste maal naar een hondententoonstelling gegaan, waar ze vrij goede resultaten behaalde.   Zo zijn we er dan ook ingerold, want er op dat moment eigenlijk niks van kennende toch beste jeugdhond worden, vonden we toch wel wat! Op 27/01/11 is ons Hanne dan bevallen van  5 pups –  waaronder 1 teefje en 4 reutjes.  Eerst zijn de 3 Isabel reutjes geboren en daarna een grijs reutje en dan het grijze teefje. De weken vlogen eigenlijk voorbij en voor je het wist waren ze 9 weken en gingen ze druppelsgewijs de deur uit, met pijn in het hart natuurlijk.

Prince, Kito en Kajou zijn naar een nieuwe thuis gegaan, waar ze het echt wel getroffen hebben!

We hadden dan beslist dat er 2 gingen blijven.  Het teefje Kaie en ook onze eerstgeborene King.  Het beloofde een drukke periode te worden om  2 pups tesamen op te voeden.

Op 10/05/12 is Hanne opnieuw mama geworden van 2 flinke pups : Renske & Chanti .  Ze hebben ook allebei een nieuwe fantastische thuis.

Naam: Hanne du Chien d’Ebène
Geboren: 07/04/2008
Grootte: 36cm
Gewicht: 12kg
Kleur: Grijs

Stamboom
Deel deze pagina: